diumenge, 15 de novembre del 2009

A migdia

D'aperitiu musclos de roca al vapor
i escopinyes gallegues d'una llauna.

Després, un abundant i bon arròs
amb gambes i escamarlans i sèpia i suc
i escarxofes i pebrots i allets de l'hort.

Amanida d'api i tomàquets llustrats
amb panses, pinyons, oli i nous.

I per postres, raïm moscatell
amb un brie francès mig madur.

8 comentaris:

  1. raïm amb formatge... sempre em sembla deliciós, amb brie no l'he barrejat mai.

    Poema gastronòmic... que jo aprofito

    ResponElimina
  2. brie+raïm = deliciós; rodó en boca (pasteta boníssima)

    A la teva salut, Carme!

    ResponElimina
  3. dona! això no es fa!!! quina salivera!!!! :)

    ResponElimina
  4. Quin àpats Isabel ens has preparat avui! Només llegint-los ja m'alimente. Preciós.
    VEstrada

    ResponElimina
  5. com ens cuidem, eh? ;)

    ResponElimina
  6. Un bon dinar! M'agrada tot el que has explicat... mmmm... crec que torno a tenir gana. Realment bo.

    ResponElimina
  7. Clídice,

    Tu salivera? amb els plats que ens ensenyes al teu blog...


    V Estrada,

    Celebro que t'agradi el poema, és el complement pels plats de debó!


    Arare,

    Clar, ens hem de cuidar! Una bona alimentació (mmmmmmmm) és bàsica per mantenir un estat saludable, què és la primera font de benestar.

    ResponElimina
  8. Núria,


    Em fas pensar q podem fer un àpat físic, i l'altre poètic (a mi m'aniria bé per tal de limitar l'augment del volum corporal).

    ResponElimina