statcounter

diumenge, 15 de novembre del 2009

A migdia

D'aperitiu musclos de roca al vapor
i escopinyes gallegues d'una llauna.

Després, un abundant i bon arròs
amb gambes i escamarlans i sèpia i suc
i escarxofes i pebrots i allets de l'hort.

Amanida d'api i tomàquets llustrats
amb panses, pinyons, oli i nous.

I per postres, raïm moscatell
amb un brie francès mig madur.

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

raïm amb formatge... sempre em sembla deliciós, amb brie no l'he barrejat mai.

Poema gastronòmic... que jo aprofito

Isabel Barriel ha dit...

brie+raïm = deliciós; rodó en boca (pasteta boníssima)

A la teva salut, Carme!

Clidice ha dit...

dona! això no es fa!!! quina salivera!!!! :)

Anònim ha dit...

Quin àpats Isabel ens has preparat avui! Només llegint-los ja m'alimente. Preciós.
VEstrada

Montse ha dit...

com ens cuidem, eh? ;)

Unknown ha dit...

Un bon dinar! M'agrada tot el que has explicat... mmmm... crec que torno a tenir gana. Realment bo.

Isabel Barriel ha dit...

Clídice,

Tu salivera? amb els plats que ens ensenyes al teu blog...


V Estrada,

Celebro que t'agradi el poema, és el complement pels plats de debó!


Arare,

Clar, ens hem de cuidar! Una bona alimentació (mmmmmmmm) és bàsica per mantenir un estat saludable, què és la primera font de benestar.

Isabel Barriel ha dit...

Núria,


Em fas pensar q podem fer un àpat físic, i l'altre poètic (a mi m'aniria bé per tal de limitar l'augment del volum corporal).